Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A6 e-tron hero mobiel

De nieuwe Audi A6 e-tron nu te bestellen

Ontdek de nieuwste mijlpaal in elektrisch rijden: de Audi A6 e-tron, nu beschikbaar als sportieve Sportback of elegante Avant. Dit nieuwe model combineert ongeëvenaarde prestaties met baanbrekende technologieën en een adembenemend design. De Audi A6 e-tron is de perfecte belichaming van ‘Voorsprong door techniek’, met een indrukwekkende actieradius tot wel 756 kilometer** (WLTP), krachtige elektrische motoren en geavanceerde laadmogelijkheden. De Audi A6 e-tron is volledig naar wens samen te stellen en verkrijgbaar bij Pon Center vanaf € 75.990*.

Indrukwekkende prestaties en actieradius

De Audi A6 e-tron biedt indrukwekkende prestaties dankzij het 100 kWh accupakket en de efficiënte 270 kW (367 pk) elektromotor. Dit resulteert in een maximaal bereik van 756 kilometer** (WLTP) voor de Sportback en 720 kilometer** voor de Avant. De uitstekende aerodynamica (Cw-waarde van 0,21 voor de Sportback en 0,24 voor de Avant) speelt hierbij een cruciale rol.

Het Premium Platform Electric (PPE) zorgt ervoor dat de A6 e-tron gebruik kan maken van 800 volt-technologie. Hierdoor laad je de batterij van 10% naar 80% in slechts 21 minuten met een laadvermogen van 270 kW. De sportieve Audi S6 e-tron gaat nog een stap verder met een systeemvermogen van 405 kW (551 pk) en quattro vierwielaandrijving. Dit model accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 3,9 seconden, met een maximale actieradius van 640 kilometer** (WLTP).

Audi A6 e-tron hero 2

Innovatie in technologie

Het interieur van de Audi A6 e-tron ademt luxe en innovatie. De ‘digital stage’ bestaat uit de Audi virtual cockpit en het MMI-display, perfect op elkaar afgestemd voor een naadloze digitale ervaring. Het augmented reality head-up display biedt belangrijke informatie direct in het gezichtsveld van de bestuurder. Uniek aan de A6 e-tron is het optionele co-driver display, waarmee de passagier bijvoorbeeld films kan bekijken zonder de bestuurder te storen.

Audi Connect-diensten, spraakbediening en zelfs ChatGPT-integratie zorgen voor een intuïtieve gebruikerservaring. Met een simpele stemcommando zoals “Hey Audi, open mijn raam” reageert de auto direct, afhankelijk van de zitplaats waar het verzoek vandaan komt. Voor een intensere audio-ervaring zijn er zelfs speakers geïntegreerd in de hoofdsteunen.

audi a6 e-tron achterkant

Luxe interieur en comfort

De Audi A6 e-tron biedt ruimte voor vijf volwaardige zitplaatsen en een optioneel panoramadak dat het ruimtelijke gevoel in het interieur versterkt. Dit panoramadak kan in vier verschillende standen van transparant naar ondoorzichtig schakelen dankzij de innovatieve vloeibare kristallen technologie. Het interieur straalt een perfecte balans uit tussen verfijning en technologie, waardoor elke rit een genot wordt.

Uitvoeringen: edition, advanced edition en S edition

De Audi A6 e-tron is beschikbaar in verschillende uitvoeringen die ieder hun eigen kenmerken en stijl hebben.

  • Edition: Standaard uitgerust met onder andere LED-koplampen, 19-inch lichtmetalen velgen, parkeerhulp plus, een achteruitrijcamera, adaptive cruise control, trekhaakvoorbereiding en een lichtpakket met ambient lighting.
  • Advanced edition: Biedt extra luxe en sportiviteit met S line-exterieur, 20-inch lichtmetalen velgen, zwarte kunstlederen bekleding en het Techpakket. Dit pakket bevat onder andere LED-koplampen plus, verlichte Audi-ringen achter, en een omgevingscamera voor optimaal overzicht bij parkeren.
  • S edition: Dit model benadrukt zijn sportieve karakter met 20-inch lichtmetalen velgen, een S line-interieur met sportstoelen en een aan de onder- en bovenzijde afgeplat 3-spaaks stuurwiel. Het Techpakket plus voegt nog meer hightech functionaliteiten toe, zoals Matrix LED-koplampen, digitale lichtsignaturen, het MMI bijrijdersscherm en de e-tron sportsound voor een unieke rijervaring.

De sportieve Audi S6 e-tron heeft standaard 20-inch lichtmetalen Audi Sport-velgen, Adaptive S luchtvering en een zwart exterieurpakket voor een extra dynamische uitstraling.

Audi A6 e-tron laden

Ontdek de nieuwe Audi A6 e-tron

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Audi A6 e-tron Avant of de elegante Sportback? Stel jouw ideale model samen en ervaar de toekomst van elektrisch rijden.

Ga direct naar de modelpagina’s en ontdek de perfecte Audi A6 e-tron die bij jou past:

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Eventueel genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.