Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Audi A5 Limousine Avant

Nieuwe Audi A5 vanaf nu te bestellen

Ontdek de nieuwe Audi A5: innovatie en luxe, nu te bestellen

De weg naar ongeëvenaarde luxe en innovatieve technologie begint hier. De nieuwe Audi A5, nu te bestellen, is meer dan alleen een auto—het is een statement van stijl, kracht en verfijning. Ontdek wat deze nieuwste uitvoering te bieden heeft en waarom het de benchmark is in zijn segment.

Een stijlvol design met ruimte en comfort

Met de nieuwe Audi A5 rijdt je niet zomaar, je ervaart elke rit. De elegante, lage daklijn en strakke LED-verlichting zorgen voor een indrukwekkende uitstraling, terwijl de ruime wielbasis van 2.90 meter garant staat voor een ongeëvenaarde interieurruimte. De achterklep en achterruit vormen bij de Limousine één geïntegreerd geheel, wat niet alleen praktisch is, maar ook bijdraagt aan het moderne design.

Binnenin de Audi A5 ben je omringd door geavanceerde technologie. De Audi virtual cockpit+ van 11,9 inch en het centrale MMI touchdisplay van 14,5 inch zetten de toon in de cockpit. Optioneel kun je kiezen voor een 10,9 inch MMI voorpassagiersdisplay en een head-up display, waarmee je altijd de belangrijkste informatie direct in zicht hebt.

Prestaties die indruk maken

De nieuwe Audi A5 combineert kracht met efficiëntie. Vanaf de introductie kun je kiezen uit twee motorvarianten: de 110 kW/150 pk en de 150 kW/204 pk, beide gekoppeld aan een automatische S tronic-transmissie met dubbele koppeling. Voor wie nog meer vermogen zoekt, bieden de Audi S5 Limousine en S5 Avant een 3.0 V6 TFSI-motor met 270 kW/367 pk. Deze motor, gecombineerd met de quattro vierwielaandrijving en een sportdifferentieel, zorgt voor een dynamische rijervaring. Bovendien profiteer je van de MHEV plus-technologie, die niet alleen de prestaties verhoogt maar ook bijdraagt aan een lager brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Exclusieve gelimiteerde editie: Audi A5 Edition One

Voor de liefhebbers van het beste op het gebied van luxe en sportiviteit is er de Audi A5 edition one. Deze exclusieve uitvoering, beschikbaar in gelimiteerde oplage, combineert het beste van het S line exterieur en interieur met extra's zoals een sportonderstel, LED-verlichting Plus, en een high-end tech-pakket. Daarnaast krijg je 19 inch lichtmetalen velgen en een zwart optiekpakket met subtiele accenten in magnesium grijs. De Audi A5 Limousine edition one is verkrijgbaar vanaf € 59.990*.

De nieuwe Audi A5 zijkant

Ervaar de toekomst van rijden

Mis de kans niet om achter het stuur van de nieuwe Audi A5 te kruipen. Ontdek zelf de ongeëvenaarde luxe en innovatie die deze auto te bieden heeft.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.