Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
SEAT Leon Sportstourer

Ontdek de vernieuwde SEAT Leon

Elektrische range tot 132 km

Stap in de toekomst van rijplezier met de geheel vernieuwde SEAT Leon en Leon Sportstourer. Deze iconische auto, nu beschikbaar met geavanceerde mild hybrid (MHEV) en plug-in hybrid (PHEV) technologieën, biedt jou een ongeëvenaarde rijervaring. Ben jij klaar om de weg te veroveren?

Maximale efficiëntie en kracht

De SEAT Leon PHEV levert een indrukwekkende elektrische actieradius tot wel 132 km** en kan snel worden opgeladen met 50 kW. Dit maakt de Leon PHEV uniek in zijn klasse, vooral met een startprijs vanaf slechts €29.750*. Zelfs de luxueuze Leon FR PHEV First Edition blijft met €38.950* ver onder de €40.000-grens.

High-Tech en comfort

Elke SEAT Leon en Leon Sportstourer zijn standaard uitgerust met krachtige viercilinder 1.5 TSI turbobenzinemotoren. Kies voor de soepele 1.5 eTSI MHEV of de krachtige 1.5 TSI e-Hybrid PHEV met 150 kW/204 pk voor ultieme prestaties. Dankzij de nieuwste 19,7 kWh lithium-ion batterij geniet je van een indrukwekkende actieradius en de accu laadt razendsnel op.

Riante ruimte en sportiviteit

Met een bagageruimte van maar liefst 470 liter overtreft de Leon Sportstourer e-Hybrid zelfs veel SUV’s. De combinatie van sportiviteit, ruimte en high-tech features maakt deze middenklasser onweerstaanbaar. Geniet van standaard LED-koplampen, een Digital Cockpit en een geavanceerd infotainmentsysteem. Smartphones koppel je draadloos en laad je snel op met 15W.

SEAT Leon

Vier stijlvolle uitvoeringen

De SEAT Leon en Leon Sportstourer zijn beschikbaar in vier uitvoeringen: Style, Style Business, FR Business Intense en de sportieve FR PHEV First Edition. Elke uitvoering biedt unieke features zoals LED-verlichting, lichtmetalen velgen en SEAT Connect-diensten. De FR-modellen voegen daar sportieve details aan toe zoals 17 inch velgen en sportstoelen.

Jouw SEAT, jouw voordeel

De SEAT Leon belichaamt de kernwaarden van SEAT: innovatie, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met prijzen vanaf €29.750* en een standaard vier jaar garantie, biedt de Leon meer dan ooit tevoren. Bezoek onze website voor de volledige prijslijst en ontdek waarom de SEAT Leon de perfecte keuze voor jou is.

Klaar om te rijden?

Mis deze kans niet! De vernieuwde SEAT Leon en SEAT Leon Sportstourer zijn vanaf nu te bestellen. Boek nu een proefrit, vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Beleef zelf waarom de SEAT Leon jouw ideale auto is.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.