Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
skoda-superb-sportline-business-rood-hero-mobiel

De nieuwe Škoda Superb Sportline Business

De nieuwe Škoda Superb Sportline Business combineert moeiteloos elegantie, luxe en sportiviteit. Met verfijnde zwarte exterieurdetails en een indrukwekkende standaarduitrusting is deze auto een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een sportieve rijervaring zonder concessies te doen aan comfort en stijl.

Exterieur

De Škoda Superb Sportline Business valt meteen op dankzij zijn zwarte hoogglans details zoals de grille-omlijsting, spiegelkappen en raamlijsten. Deze accenten versterken de sportieve uitstraling van de auto. De standaard 18 inch antracietkleurige Vela Aero-velgen, afgewerkt in matzwart, voegen daar nog een extra stoere touch aan toe. Daarnaast zijn er als optie 19 inch Aniara- of Torcular-velgen in zilver of zwart verkrijgbaar.

De Combi-uitvoering heeft dakrails in dezelfde zwarte kleur, terwijl de hatchback voorzien is van een sportieve zwarte achterspoiler. Sportline-badges op de voorspatborden benadrukken de unieke uitstraling van dit model. De donker getinte ruiten aan de achter- en zijkanten zorgen niet alleen voor een koeler interieur, maar versterken ook het sportieve karakter.

Technologie

De Škoda Superb Sportline Business is uitgerust met geavanceerde technologie die zowel veiligheid als comfort verhoogt. LED Matrix-koplampen en LED-achterlichten met geanimeerde richtingaanwijzers bieden optimale verlichting en zichtbaarheid in elke situatie. De Coming/Leaving Home-functie zorgt ervoor dat de omgeving van de auto verlicht is bij het in- en uitstappen.

Ook de elektrische achterklep met Virtual Pedal maakt het laden van de bagageruimte eenvoudig en handig, zelfs met volle handen. Daarnaast biedt het KESSY Advanced-systeem automatisch vergrendelen en ontgrendelen zonder dat u de sleutel hoeft te gebruiken. De gelaagde akoestische zijruiten dragen bij aan een stillere rit door het geluidsniveau in het interieur te verlagen.

Standaarduitrusting

De Škoda Superb Sportline Business is voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting die zowel het rijcomfort als de sportieve prestaties ten goede komt. De auto beschikt over een 15 mm verlaagd sportonderstel en progressieve besturing, wat zorgt voor een dynamische en nauwkeurige rijervaring, vooral bij hogere snelheden of in scherpe bochten.

Voor wie het sportieve rijgedrag nog verder wil optimaliseren, is het Dynamic Chassis Control Pakket Sport beschikbaar, waarmee de bestuurder de afstelling van de demping kan aanpassen aan zijn of haar voorkeuren.

skoda-superb-sportline-business-rood-hatchback

Interieur

Binnenin biedt de Superb Sportline Business keuze uit twee verschillende design selections. Beide interieurstijlen zijn voorzien van verwarmde sportstoelen met geïntegreerde hoofdsteunen en verstelbare zitkussens, voor ultiem comfort op langere ritten.

  • Suedia Sport-interieur: Deze standaarduitvoering beschikt over volledig elektrisch verstelbare ergonomische stoelen, met een massagefunctie bestaande uit tien pneumatische luchtkussens.
  • Suite Sport Design Selection: Deze optionele uitvoering biedt ergonomische stoelen die gecertificeerd zijn door AGR (Aktion Gesunder Rücken), met extra functies zoals stoelventilatie en een massagefunctie voor optimaal comfort.

Beide interieurs hebben een sportieve zwarte hemelbekleding en stijlvolle carbon-look sierstrips op het dashboard en de deurpanelen. Roestvrijstalen pedalen dragen bij aan de sportieve uitstraling van het interieur. Het driespaaks multifunctionele sportstuur met zwarte stiksels en Sportline-badge maakt het interieur helemaal af.

High-tech cockpit

De Superb Sportline Business beschikt over een 10 inch Virtual Cockpit, specifiek afgestemd op de Sportline-uitvoering. De cockpit biedt de bestuurder alle essentiële informatie op een heldere en overzichtelijke manier. Daarnaast is er instelbare sfeerverlichting, zodat u de ambiance van het interieur naar wens kunt aanpassen.

Aandrijflijnen & prestaties

De Škoda Superb Sportline Business biedt keuze uit een 1.5 TSI mild-hybride of een 1.5 plug-in hybride aandrijflijn. Beide opties combineren krachtige prestaties met een lager brandstofverbruik, wat resulteert in een milieuvriendelijke en efficiënte rijervaring. De hybride systemen zorgen niet alleen voor een lagere uitstoot, maar bieden ook een soepelere acceleratie en aanzienlijke brandstofbesparingen.

skoda-superb-sportline-business-rood-hatchback-voorkant

Beschikbaarheid en bestelinformatie

De Škoda Superb Sportline Business Hatchback en Combi zijn vanaf medio november te bestellen. De eerste leveringen worden in maart volgend jaar verwacht. De prijzen worden kort voor de marktintroductie bekendgemaakt.

Ontdek de Škoda Superb Sportline Business Hatchback en Combi

Benieuwd welke uitvoering het beste bij jou past? Klik hieronder om alles te ontdekken over de sportieve en elegante Škoda Superb Sportline Business Hatchback of de veelzijdige Škoda Superb Sportline Business Combi. Beide modellen combineren luxe, technologie en prestaties voor een unieke rijervaring.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.