Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Skoda Elroq

Nieuwe teaser van de Škoda Elroq

Videoteaser toont Modern Solid-designtaal en belangrijkste exterieurdetails

Škoda onthult eerste details van de elektrische Elroq

Škoda geeft een voorproefje van de gloednieuwe Elroq met een videoteaser die de belangrijkste exterieurdetails van de compacte elektrische SUV onthult. De Elroq is het eerste model van Škoda dat is ontworpen volgens de nieuwe Modern Solid-designtaal van het merk. De wereldpremière vindt plaats op 1 oktober om 19:30 uur en is live te volgen via Škoda’s Instagram- en TikTok-kanalen. De teaser biedt alvast een kijkje op dit eerste elektrische model van Škoda in het compacte SUV-segment, dat veel potentie heeft om een absolute bestseller te worden.

Eerste blik op krachtig design

In de teaser onthult Škoda het nieuwe Tech-Deck Face van de Elroq, met slanke LED Matrix-koplampen en een nieuw opschrift op de motorkap ter vervanging van het merklogo. De Modern Solid-designtaal staat voor robuustheid, functionaliteit en authenticiteit, en straalt zowel kracht als veiligheid uit. Met zijn scherpe prijs en complete uitrusting wordt verwacht dat de Škoda Elroq al snel uitgroeit tot een bestseller in het segment van compacte elektrische SUV's.

Elroq in volle glorie

De wereldpremière van de gloednieuwe Elroq vindt op 1 oktober om 19:30 uur plaats in Praag, en wordt live gestreamd via Škoda's Instagram- en TikTok-kanalen. Na afloop zal een opname van het evenement beschikbaar zijn op het Škoda Storyboard en Škoda's YouTube-kanaal. In het hart van de Tsjechische hoofdstad is een speciale kubus geplaatst waar het publiek het voertuig voor het eerst van dichtbij kan bewonderen.

Bekijk hier de videoteaser van de Škoda Elroq

Skoda Elroq

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Eventueel genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.