Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
skoda-elroq-hero-mobiel

Škoda Elroq

Compacte elektrische SUV met innovatief design en ongekend comfort

Škoda introduceert de Elroq, de eerste compacte elektrische SUV van het merk en een veelbelovende bestseller in de maak. Deze veelzijdige SUV combineert geavanceerde technologie, duurzaamheid en aantrekkelijke prijzen, waarmee hij zowel particuliere als zakelijke rijders aanspreekt.

Highlights van de Škoda Elroq

  • Betaalbaar elektrisch rijden: Vanaf € 34.990* met een bijtelling van slechts € 178* per maand voor zakelijke rijders.
  • Ruim rijbereik: Tot 579 km (WLTP) afhankelijk van de gekozen configuratie, ideaal voor zowel korte als lange ritten.
  • Snellaadcapaciteit: Oplaadtijd van 10% naar 80% in minder dan 28 minuten dankzij snellaadsnelheden tot 175 kW.
  • Duurzaam en innovatief interieur: Ruimte voor 470 liter bagage, uit te breiden tot 1.580 liter, met duurzame materialen en slimme opbergmogelijkheden.
  • Geavanceerde veiligheid en technologie: Standaard voorzien van maximaal negen airbags, een 13-inch infotainmentscherm en diverse assistentiesystemen.

Modern design met een innovatieve twist

De Elroq zet de toon met Škoda's gloednieuwe 'Modern Solid' designtaal. Het strakke exterieur wordt gekenmerkt door de glanzend zwarte Tech-Deck Face aan de voorzijde, wat de traditionele grille vervangt. Hierin zijn zowel radar- als frontcamera geïntegreerd. De LED-koplampen en de nieuwe Škoda-signatuur op de motorkap maken het geheel compleet, waarbij het traditionele logo plaatsmaakt voor een modern en gestroomlijnd design. De aerodynamische carrosserie draagt bij aan een indrukwekkend lage luchtweerstandscoëfficiënt van 0,26, waardoor de Elroq moeiteloos een topsnelheid van 180 km/u bereikt.

Elektrisch rijden voor iedereen: betaalbaarheid en voordelen

De Škoda Elroq is niet alleen stijlvol, maar ook betaalbaar. Met een scherpe vanafprijs van € 34.990* biedt het model een aantrekkelijke optie in het compacte SUV-segment. Voor zakelijke rijders is er een lage bijtelling van slechts € 178* per maand. Bovendien komt de Elroq in aanmerking voor de SEPP-subsidie van € 2.950*, wat het financieel nog voordeliger maakt om elektrisch te rijden. Dit alles maakt de Elroq de meest betaalbare elektrische SUV in zijn klasse.

Kies jouw ideale aandrijving en actieradius

Met drie verschillende aandrijflijnen is er altijd een Elroq die bij jouw rijstijl past. De basismotor, de Elroq 50, levert 125 kW vermogen, terwijl de Elroq 60 een krachtigere 150 kW biedt. De topversie, de Elroq 85, beschikt over maar liefst 210 kW vermogen en een indrukwekkende actieradius van maximaal 579 km (WLTP). Dankzij de laadsnelheden tot 175 kW bij snellaadstations laad je de Elroq 85 in slechts 28 minuten van 10% naar 80%. De kleinere accu’s van de Elroq 50 en Elroq 60 laden zelfs nog sneller op, in minder dan 24 minuten.

Ruim interieur voor optimaal comfort

De Škoda Elroq biedt niet alleen geavanceerde technologie, maar ook een ongekend ruim interieur. Met een bagageruimte van 470 liter, uit te breiden tot 1.580 liter, heeft de Elroq de grootste laadcapaciteit in zijn segment. Het interieur is duurzaam en stijlvol ingericht met innovatieve materialen en biedt diverse Simply Clever-oplossingen. Zo beschikt de Elroq over extra opbergvakken met een totale capaciteit van 48 liter en een handig opbergnet voor de laadkabel. Deze praktische functies maken de Elroq uitermate geschikt voor zowel dagelijks gebruik als langere trips.

Geavanceerde technologie voor veiligheid en gemak

Veiligheid en comfort staan voorop bij de Škoda Elroq. Met maximaal negen airbags en geavanceerde assistentiesystemen, zoals Crew Protect Assist, ben je altijd goed beschermd. Het standaard 13-inch infotainmentscherm biedt een intuïtieve gebruikerservaring, terwijl de connectiviteitsopties ervoor zorgen dat je altijd verbonden blijft. De topversies zijn bovendien uitgerust met Matrix-LED-koplampen, die 36 afzonderlijke lichtsegmenten gebruiken voor een optimale verlichting van de weg.

Klaar om de weg op te gaan

De Škoda Elroq is vanaf 2 oktober beschikbaar in de configurator en direct te bestellen bij alle Škoda-dealers in Nederland. Met een scherpe vanafprijs van € 34.990*, inclusief vijf jaar onderhoud***, en de mogelijkheid om nog dit jaar te profiteren van de SEPP-subsidie, biedt de Elroq een aantrekkelijk totaalpakket voor zowel particuliere als zakelijke rijders. De eerste leveringen worden verwacht in het begin van 2025.

skoda-elroq-voorkant

Conclusie

De Škoda Elroq combineert modern design, innovatieve technologie en betaalbaarheid in één indrukwekkende compacte elektrische SUV. Of je nu kiest voor de stad of langere ritten, de Elroq biedt flexibiliteit, comfort en een toekomstbestendige rijervaring.

Voordelen op een rij:

  • Modern design: De nieuwe 'Modern Solid' designtaal maakt de Elroq een visueel aantrekkelijke keuze met glanzend zwarte accenten en aerodynamische lijnen.
  • Aantrekkelijke prijs: Een vanafprijs van € 34.990* maakt de Elroq een van de voordeligste elektrische SUV’s op de markt.
  • Lage bijtelling: Met een bijtelling van slechts € 178* per maand, een financieel slimme keuze voor zakelijke rijders.
  • Lang rijbereik: Met een bereik tot 579 km (WLTP) is de Elroq ideaal voor lange ritten, zonder veelvuldig laden.
  • Snel opladen: Laadsnelheden tot 175 kW zorgen ervoor dat je snel weer de weg op kunt, met opladen tot 80% in minder dan 28 minuten.
  • Ruim en duurzaam: Het ruime interieur en de grote laadcapaciteit maken de Elroq een praktische keuze voor elke situatie.

Ontdek de nieuwe Škoda Elroq bij Pon Center

Wil je meer weten over de Škoda Elroq en de mogelijkheden voor jouw ideale configuratie? Bezoek de modelpagina en stel jouw perfecte Elroq samen. Test de toekomst van elektrisch rijden vandaag nog!

Blijf op de hoogte: Škoda Elroq

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Eventueel genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage.

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, accu leeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag. Werkelijke laadtijden kunnen afwijken door het gebruik van andere laadpunten en de capaciteit van het gebruikte laadpunt. Op dit moment zijn de definitieve gegevens van de 63 kWh accu en Sportline uitvoering nog niet bekend.