Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
olkswagen-bedrijfswagens-transporter-2025-hero-mobiel

Ontdek de nieuwe Volkswagen Transporter en Caravelle

Innovatie voor elke professional

Stap in de wereld van ongeëvenaarde veelzijdigheid en innovatie. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare bedrijfswagen of luxe personenvervoer, de nieuwste generatie van de Volkswagen Transporter en Caravelle biedt je meer ruimte, een hoger laadvermogen en een ongeëvenaarde efficiëntie. Met een breed scala aan uitvoeringen en hypermoderne aandrijflijnen is dit hét voertuig voor de moderne professional.

Ontworpen om jouw bedrijfsbehoeften te overstijgen

Jij verdient een voertuig dat net zo hard werkt als jij. De nieuwe Volkswagen Transporter is er om aan jouw specifieke eisen te voldoen, of je nu goederen vervoert, een mobiele werkplaats nodig hebt, of klanten in stijl wilt vervoeren. Met opties zoals de robuuste PanAmericana en de elegante Caravelle, biedt Volkswagen de flexibiliteit om je bedrijfswagen volledig naar wens samen te stellen.

Waarom kiezen voor de nieuwe Transporter?

  • Meer Laadruimte: Dankzij de toegenomen afmetingen laad je eenvoudig een Europallet en profiteer je van een laadvolume tot wel 9,0 m³.
  • Krachtige Aandrijflijnen: Kies uit hypermoderne turbodiesels, plug-in hybrides, of volledig elektrische aandrijvingen. Altijd de kracht die je nodig hebt.
  • Maximale Flexibiliteit: Of je nu kiest voor de Gesloten Bestelwagen, Dubbele Cabine, Kombi of Pick-up met dubbele cabine, elke uitvoering is ontworpen met jouw specifieke behoeften in gedachten.

De zevende generatie van de Transporter wordt leverbaar in diverse varianten. Of je nu kiest voor de Gesloten Bestelwagen, Dubbele Cabine, Kombi (personenvervoer) of Pick-up met dubbele cabine, elke uitvoering biedt specifieke voordelen. De Bestelwagen en Kombi zijn ook beschikbaar met een verhoogd dak en/of een verlengde wielbasis. De Caravelle, perfect voor luxe personenvervoer, biedt ruimte aan maximaal negen passagiers en is eveneens leverbaar met korte en lange wielbasis.

De Nieuwe Transporter -5

Technologische innovaties die het verschil maken

Altijd verbonden, altijd klaar. De nieuwe Transporter en Caravelle zijn uitgerust met de laatste technologische snufjes om je werkdag nog soepeler te laten verlopen. Van het intuïtieve 13-inch infotainmentsysteem tot de ergonomische cabine-indeling, alles is ontworpen voor jouw comfort en efficiëntie.

  • Geavanceerde Digitale Cockpit: Houd al je essentiële informatie binnen handbereik met het 12-inch digitale instrumentenpaneel.
  • Slimme Connectiviteit: Met functies zoals Apple CarPlay, Android Auto en diverse USB- en 230V-aansluitingen, blijf je altijd verbonden en opgeladen.
  • Veiligheid voorop: De standaarduitrusting bevat onder andere Lane Assist, Autonomous Emergency Braking en Dynamic Road Sign Display, zodat je altijd veilig op weg bent.

Met een lengte van 5.055 mm is de nieuwe Transporter 146 mm langer dan de T6.1. De wielbasis is gegroeid tot 3.100 mm, met een optie voor een versie met 400 mm langere wielbasis. De laadruimte is 148 mm breder geworden, wat het inladen van een Europallet nog eenvoudiger maakt. De laadvloer heeft een lengte van 2.602 mm, of in de versie met verlengde wielbasis 3.002 mm. Ondanks de toegenomen afmetingen blijft de auto gemakkelijk te manoeuvreren; de draaicirkel bedraagt slechts 11,8 m (standaard wielbasis). Afhankelijk van de uitvoering, kan de nieuwe Transporter een vracht van maximaal 2,8 ton trekken.

Nieuwe aandrijflijnen voor elke behoefte

De Transporter en Caravelle worden leverbaar met de nieuwste turbodieselmotoren (TDI), als plug-in hybride of met een volledig elektrische aandrijflijn. De TDI-motoren zijn beschikbaar met vermogens van 81 kW (110 pk), 110 kW (150 pk) of 125 kW (170 pk). De nieuw ontwikkelde plug-in hybride (eHybrid) biedt een systeemvermogen van 171 kW (232 pk). De elektrische versies, met een accu van 64 kWh (netto), variëren van 100 kW (136 pk) tot 210 kW (286 pk). Speciaal voor stedelijke distributie volgt nog een elektrische variant met een lager vermogen en kleinere batterij. De TDI met 125 kW beschikt standaard over een achttraps automaat, terwijl deze transmissie optioneel is op de 110 kW-versie.

De PanAmericana: robuuste elegantie voor elk terrein

Terug van weggeweest en nu ook beschikbaar in Nederland, de PanAmericana is dé keuze voor wie avontuur en stijl wil combineren. Met zijn all-terrain elementen, zoals generfde sideskirts en 4MOTION vierwielaandrijving, ben je klaar voor elke uitdaging. De PanAmericana is niet alleen een bedrijfswagen, maar een statement.

Sinds 2001 was de PanAmericana al leverbaar buiten Nederland en groeide uit tot een exclusieve en geliefde cult-klassieker. Deze uitvoering is ontwikkeld als variant van de Transporter Bestelwagen én Caravelle, te herkennen aan robuuste all-terrain elementen zoals generfde sideskirts en wielkasten. De bumpers zijn voorbereid op ruige omstandigheden en de achterklep of -deuren zijn voorzien van een beschermende wrap. Het interieur straalt luxe en duurzaamheid uit met verlichte rvs-instaplijsten, sierdelen in hoogglans zwart, verchroomde portierhendels en speciale bekleding. De PanAmericana-uitvoeringen zijn beschikbaar met 17- en 19-inch wielen. De optionele 4MOTION vierwielaandrijving sluit perfect aan bij het stoere karakter van de PanAmericana. Deze uitvoering wordt vanaf nu ook in Nederland geleverd.

olkswagen-bedrijfswagens-transporter-2025

Rijker uitgerust dan ooit

Transporter-rijders profiteren voortaan van een nóg rijkere standaarduitrusting. De nieuwste generatie Transporter is standaard voorzien van LED-koplampen, LED-achterlichtclusters, een elektronische parkeerrem met Auto Hold-functie, een 12-inch digitaal instrumentenpaneel (Digital Cockpit), een infotainmentsysteem (inclusief DAB+, Apple CarPlay, Android Auto, onlinediensten en 13-inch touchscreen), een multifunctioneel stuurwiel, het Keyless Start-systeem, een regensensor, Lane Assist, Autonomous Emergency Braking en het Dynamic Road Sign Display.

En met zijn arsenaal aan oplaadpunten kan hij tijdens het rijden of op de plaats van bestemming ook de meest uiteenlopende apparatuur van energie voorzien. De elektrische interfaces omvatten niet alleen USB-A-, USB-C- en 12V-aansluitingen, maar indien gewenst ook oplaadmogelijkheden voor 230V-apparaten. Bij de dieselversies bevindt het 230V-stopcontact (400 W) zich altijd op het frame van de bestuurdersstoel. De (deels) elektrische versies kunnen worden uitgerust met twee extra stopcontacten in de buurt van de D-stijlen; in dit geval leveren alle drie de 230V-aansluitpunten een totaal vermogen van 2.300 W.

olkswagen-bedrijfswagens-transporter-2025-achterkant

Ben je klaar voor de volgende stap? 

 Jouw nieuwe bedrijfswagen staat klaar om je verwachtingen te overtreffen.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.