Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
volkswagen-transporter-hero-mobiel

De nieuwe Volkswagen Transporter nu te bestellen vanaf € 29.990*

 

Jouw ideale bedrijfswagen

Volkswagen introduceert de nieuwste generatie van de Transporter, een bedrijfswagen die perfect aansluit op de behoeften van de moderne ondernemer. Met een standaarduitrusting die onder andere led-verlichting, keyless start, park assist en lane assist omvat, biedt deze veelzijdige busje het comfort en de veiligheid die je onderweg nodig hebt. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals de praktische Life, stijlvolle Style, iconische Bulli en avontuurlijke PanAmericana, biedt de Transporter voor elk wat wils. De dieselversies zijn nu te bestellen, en de volledig elektrische e-Transporter verschijnt in november.

De nieuwe Volkswagen Transporter: Highlights

  • Beschikbaar vanaf € 29.990 voor de dieselversies
  • Volledig elektrische e-Transporter beschikbaar vanaf november 2024
  • Ruime laadcapaciteit en verhoogd trekvermogen
  • Innovatieve technologieën zoals park assist, lane assist en keyless start
  • Verkrijgbaar in uitvoeringen: Life, Style, Bulli en PanAmericana
  • Plug-in hybride varianten beschikbaar eind 2025
  • Rijk uitgeruste standaarduitvoering met led-verlichting, cruise control en airconditioning
  • Opties voor extra comfort: automatische airconditioning, parkeersensoren en achteruitrijcamera
  • Luxueuze afwerkingen in de Style en PanAmericana modellen

Uitvoeringen

Life

De Transporter Life is ideaal voor ondernemers die wat extra comfort zoeken. Deze uitvoering is uitgerust met automatische airconditioning, comfortabele stoelen met verstelbare armleuningen, en parkeersensoren voor en achter met een achteruitrijcamera. Voor een prijs vanaf € 32.150* biedt de Life een uitstekende balans tussen comfort en betaalbaarheid.

Style

De Transporter Style tilt het comfort naar een hoger niveau en voegt luxe elementen toe, zoals een verwarmbare voorruit, adaptieve cruise control, en carrosseriekleurige bumpers en handgrepen. De Style, te bestellen vanaf € 35.500*, is perfect voor ondernemers die functionaliteit met een professionele uitstraling willen combineren.

Bulli

De Transporter Bulli biedt een nostalgisch design gecombineerd met de nieuwste technologie. Met IQ.LIGHT-led-matrixkoplampen, hoogglans zwarte accenten en exclusieve led-achterlichten, heeft de Bulli een unieke en iconische uitstraling. Binnenin biedt het Climatronic climate control systeem comfort, terwijl de 360-graden camera (Area View) helpt bij het manoeuvreren in krappe ruimtes. De Bulli is beschikbaar vanaf € 38.100*.

PanAmericana

Voor ondernemers die regelmatig off-road rijden, is de PanAmericana de perfecte keuze. Met robuuste wielkasten, 17-inch lichtmetalen velgen en luxe elementen zoals verlichte rvs-instaplijsten, is de PanAmericana ontworpen voor stijl en avontuur. Deze uitvoering is te bestellen vanaf € 39.990* en biedt een combinatie van functionaliteit en een premium uitstraling.

Aandrijflijnen

De nieuwe Volkswagen Transporter biedt ondernemers een breed scala aan aandrijflijnen. Of je nu kiest voor een krachtige diesel, de volledig elektrische e-Transporter (beschikbaar vanaf november), of binnenkort zelfs voor een plug-in hybride (verwacht eind 2025), er is altijd een Transporter die past bij jouw behoeften.

  • Dieselversies: Nu beschikbaar vanaf € 29.990*
  • Elektrische e-Transporter: Te bestellen vanaf november 2024
  • Plug-in hybride: Beschikbaar eind 2025

Met de verschillende aandrijflijnen zorgt Volkswagen ervoor dat jouw Transporter toekomstbestendig is, met lagere verbruikskosten en duurzamere opties.

Prijzen

De prijzen van de verschillende uitvoeringen van de Volkswagen Transporter beginnen vanaf € 29.990* voor de basis dieseluitvoering. Hieronder vind je een overzicht van de prijzen voor de belangrijkste uitvoeringen:

  • Transporter Life: Vanaf € 32.150*
  • Transporter Style: Vanaf € 35.500*
  • Transporter Bulli: Vanaf € 38.100*
  • Transporter PanAmericana: Vanaf € 39.990*

Elke uitvoering biedt een breed scala aan standaardfuncties, met de mogelijkheid om verder uit te breiden met luxe en comfortopties.

Technische specificaties

De nieuwe Volkswagen Transporter blinkt uit op het gebied van functionaliteit en capaciteit. Hieronder enkele van de belangrijkste technische specificaties:

  • Laadruimte: Vergroot om meer ladingen te kunnen vervoeren
  • Trekgewicht: Verhoogd voor zwaardere taken
  • Motoropties: Diesel, volledig elektrisch en plug-in hybride (vanaf 2025)
  • Geavanceerde veiligheidssystemen: Lane Assist, Park Assist, noodremassistentie met voetgangersherkenning

Deze specificaties maken de Transporter de ideale keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en veelzijdige bedrijfswagen.

Veelgestelde vragen over de Volkswagen Transporter

Wanneer komt de elektrische Volkswagen Transporter beschikbaar?

De volledig elektrische e-Transporter is vanaf november 2024 te bestellen.

Wat is het laadvermogen van de nieuwe Transporter?

Het laadvermogen is vergroot, waardoor de Transporter geschikt is voor grotere en zwaardere ladingen.

Wat zijn de verschillen tussen de Life en Style uitvoeringen?

De Life biedt meer comfort voor de bestuurder en passagiers, terwijl de Style luxere functies toevoegt, zoals keyless entry en een verwarmbare voorruit.

Waarom is de Bulli-uitvoering zo bijzonder?

De Bulli combineert een nostalgisch design met moderne technologieën, zoals IQ.LIGHT-led-matrixkoplampen en een 360-graden camera, voor een iconische uitstraling en extra veiligheid.

Is de PanAmericana geschikt voor off-road rijden?

Ja, de PanAmericana heeft robuuste wielkasten en 17-inch velgen, waardoor hij perfect is voor avontuurlijke ritten.

Wanneer kan ik een plug-in hybride Transporter bestellen?

De plug-in hybride uitvoering wordt eind 2025 verwacht.

Bestel nu jouw Volkswagen Transporter

Wil je de nieuwe Volkswagen Transporter zelf ervaren? Bestel nu de versie die bij jouw bedrijf past, met prijzen vanaf € 29.990. Ontdek alle opties en uitvoeringen op de modelpagina.

Blijf op de hoogte: De nieuwe Volkswagen Transporter

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, exclusief bpm, BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage.