Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen Tiguan R-line voorkant

Ontdek de aantrekkelijke nieuwe R-Line Editions van de Passat en Tiguan

 

Ben jij klaar voor de ultieme rijervaring? De nieuwe R-Line Editions van de Volkswagen Passat en Tiguan bieden jou luxe, sportiviteit en ongekende prestaties. Ontdek waarom deze modellen een ware sensatie zijn geworden in Nederland.

Voordelen die jij niet wilt missen

De nieuwste generatie van de Passat en Tiguan komt nu in de luxe R-Line Editions, die speciaal zijn ontworpen om jouw rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Met keuze uit mild-hybride en plug-in hybride aandrijflijnen, geniet je van een elektrische actieradius tot wel 130 km**. Dankzij de nieuwste plug-in hybride technologie kun je snel laden en langer rijden.

Sportiviteit en luxe in één

De R-Line Editions van de Tiguan en Passat zijn de belichaming van sportieve elegantie. Met een strak R-Line design, exclusieve lichtmetalen velgen en donker getinte ramen achter, val je gegarandeerd op. De Passat is uitgerust met geavanceerde LED Matrix-verlichting (IQ.Light), terwijl de Tiguan pronkt met LED Plus-verlichting. Binnenin zorgen de ErgoActive Top-Sport-stoelen met massagefunctie en hoogwaardige R-Line bekleding voor ultiem comfort.

Boek nu jouw proefrit

Ervaar zelf de nieuwe R-Line Editions van de Passat en Tiguan.

Onweerstaanbare prijzen

De Tiguan R-Line Edition eHybrid is beschikbaar vanaf € 55.490*, terwijl de Passat R-Line Edition eHybrid begint bij € 57.990*. Met een klantvoordeel tot wel € 1.800 ten opzichte van de R-Line Business-modellen, biedt dit een onmisbare kans om te upgraden.

Alles wat jij nodig hebt, standaard aanwezig

Met de nieuwe R-Line Edition-modellen ontbreekt het jou aan niets. De Passat R-Line Edition komt standaard met metallic lak, een panoramadak, 19 inch ‘Leeds’ velgen, verwarmbaar stuur en donker getinte ruiten. De Tiguan R-Line Edition voegt daar het Assistance Pakket (inclusief Travel Assist), 20 inch ‘Leeds’ velgen, een panoramadak en metallic lak aan toe. Opties zoals lederen bekleding of een trekhaak zijn de enige extra's die je kunt overwegen.

Kies voor maximale efficiëntie

Of je nu gaat voor de zuinige milde-hybride (110 kW/150 pk) of de krachtige plug-in hybride (tot 200 kW/272 pk), beide modellen bieden jou een indrukwekkende elektrische range van maximaal 134 km**. De automatische DSG-transmissie zorgt voor een soepele en comfortabele rit, elke keer weer.

Jouw nieuwe Volkswagen wacht op jou

Klaar om de weg op te gaan met jouw perfecte R-Line Edition? Wacht niet langer en ervaar de ongeëvenaarde combinatie van luxe, sportiviteit en efficiency.

Disclaimer

* Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheersbijdrage. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.