Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
volkswagen-golf-gti-2025-hero-mobiel

Nieuwste generatie Golf GTI

Nu te bestellen

De nieuwe Volkswagen Golf GTI: een icoon in moderne vorm

Ben je klaar om de weg op te gaan met een auto die prestaties, comfort en iconisch design naadloos combineert? De vernieuwde Volkswagen Golf GTI is nu te bestellen en biedt alles wat je van een GTI mag verwachten – en meer.

De kracht van traditie en innovatie

Sinds zijn introductie in 1976 heeft de Golf GTI een blijvende indruk achtergelaten. De nieuwste versie bouwt voort op dit erfgoed met een krachtige 2.0 TSI turbobenzinemotor die 195 kW (265 pk) levert. In combinatie met de standaard 7-traps DSG-transmissie accelereert de Golf GTI in slechts 5,9 seconden van 0 naar 100 km/u. Met een topsnelheid van 250 km/u en een sportonderstel dat zowel dynamiek als comfort biedt, is deze GTI klaar om indruk te maken, waar je ook rijdt.

volkswagen-golf-gti-2025-zijkant

Een iconisch ontwerp met moderne accenten

Het karakteristieke rode streepje in de grille blijft een herkenningspunt dat de GTI sinds zijn begindagen typeert. De sportieve bumpers, 17-inch lichtmetalen velgen “Richmond” en de scherp getekende IQ.Light matrix LED-koplampen benadrukken zijn sportieve karakter. Voor wie een extra statement wil maken, zijn er nu optionele 19-inch “Queenstown” velgen beschikbaar, een knipoog naar het design van de vijfde generatie GTI.

Binnenin ademt de nieuwe Golf GTI sportieve luxe. Het interieur is uitgerust met een zwarte hemelbekleding, Top-sportstoelen met een ruitpatroon en rode stiksels, en een met leder bekleed multifunctioneel sportstuur. Het gebruiksvriendelijke ‘Discover Media’ infotainmentsysteem, met een groot 32,8 cm touchscreen, biedt niet alleen navigatie en connectiviteit, maar zorgt ook voor een intuïtieve bediening onderweg.

De nieuwe Volkswagen Golf GTI in beeld

Comfort en technologie voor elke dag

De nieuwe Golf GTI is meer dan alleen kracht en snelheid; hij biedt ook het comfort dat je dagelijks nodig hebt. Extra donker getinte ramen, een 3-zone Climatronic airconditioning en verwarmde voorstoelen en stuur zijn standaard, net als Keyless Access en een alarmsysteem. Bovendien maken geavanceerde rijassistentiesystemen zoals Travel Assist elke rit veiliger en comfortabeler.

volkswagen-golf-gti-2025-achterkant

Neem actie

Laat deze kans niet liggen. Boek vandaag nog een proefrit, vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. De nieuwe Golf GTI staat klaar om jouw verwachtingen te overtreffen.

DISCLAIMER

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten.