Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
volkswagen-id-buzz-rood-zilver-hero-mobiel

ID. Buzz: Meer ruimte, grotere actieradius en krachtige prestaties

De Volkswagen ID. Buzz is terug, en beter dan ooit! 

Met nieuwe aandrijflijnen, uitgebreide functies en meer ruimte blijft deze elektrische klassieker de weg naar de toekomst wijzen. Deze heruitvinding van de iconische 'Bulli' biedt nu meer mogelijkheden dan ooit tevoren, van extra rijbereik tot krachtigere prestaties en een scherpere prijs. Volkswagen blijft het iconische ID. Buzz-model vernieuwen en verbeteren met de nieuwste technologieën en innovatieve upgrades. Of je nu kiest voor de veelzijdige ID. Buzz Pro of de krachtige ID. Buzz GTX, elke uitvoering combineert comfort, prestaties en toekomstbestendige functies. In dit artikel nemen we een diepere duik in alle nieuwe features van de ID. Buzz.

Highlights van de Nieuwe ID. Buzz:

  • Verbeterde aandrijflijnen en infotainmentsystemen voor alle modellen.
  • Instapprijs vanaf € 53.990 voor de ID. Buzz Pro.
  • Nu beschikbaar met lange wielbasis en 86 kWh-accu, vanaf € 54.990.
  • Ruimte voor zeven personen en een rijbereik tot wel 487 km (WLTP).
  • Krachtige vierwielaangedreven GTX met 250 kW (340 pk) vanaf € 69.990.

Innovatieve aandrijflijnen en verbeterd infotainmentsysteem

Volkswagen heeft de ID. Buzz uitgerust met een volledig nieuwe aandrijflijn, beschikbaar op alle modellen. Met een vermogen van 210 kW (286 pk) en geavanceerde efficiëntie, is deze nieuwe aandrijving klaar voor de toekomst. Daarnaast is er ook een verbeterd infotainmentsysteem, met onder andere snellere software, een groter scherm en de mogelijkheid om snelkoppelingen te maken. De ChatGPT-integratie biedt bovendien slimme interactiemogelijkheden voor de gebruiker.

Elektrische actieradius: tot 487 km (WLTP)

De lange wielbasisversie van de ID. Buzz biedt een indrukwekkende actieradius van 487 kilometer, afhankelijk van de configuratie. Dit maakt hem perfect voor lange ritten, zonder in te leveren op comfort en ruimte. Zelfs de sportieve GTX-variant biedt een maximale actieradius van 473 kilometer.

Snelladen en verbeterde accu

De ID. Buzz-modellen profiteren nu van grotere accupakketten en hogere laadcapaciteiten. De standaard 79 kWh accu is opgewaardeerd naar 86 kWh voor de lange wielbasisversie. Alle modellen kunnen nu snelladen met een capaciteit tot 200 kW, waarmee je in slechts 30 minuten kunt opladen van 10 naar 80 procent.

Snellere laadtijden

Dankzij de verbeterde laadsnelheden is de ID. Buzz nu nog praktischer voor lange afstanden. Waar je ook naartoe gaat, met een kortere laadtijd ben je sneller weer op weg.

Maximale ruimte en comfort

De ID. Buzz met lange wielbasis biedt meer ruimte dan ooit, met een wielbasis van maar liefst 3.239 mm. Dit zorgt voor voldoende ruimte voor zeven stoelen en een royale bagageruimte van maximaal 2.469 liter. Zelfs met zeven passagiers aan boord blijft er nog 306 liter bagageruimte over, perfect voor een weekendje weg of een vakantie met het gezin.

Ruimte voor iedereen

Met drie zitrijen en verschillende configuratiemogelijkheden biedt de ID. Buzz voor ieder wat wils. Of je nu kiest voor een vijfzitter of zeszitter, deze elektrische auto past zich volledig aan jouw behoeften aan.

ID. Buzz Pro: compleet en rijk uitrustingsniveau

De ID. Buzz Pro is standaard voorzien van talloze luxe functies, waaronder twee schuifdeuren, LED-verlichting voor en achter, Lane Assist en draadloze smartphone-integratie via App-Connect. Deze rijk uitgeruste versie is verkrijgbaar vanaf € 53.990, en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Optionele extra's: panoramisch glazen dak

Voor wie nog meer luxe wil, is er nu ook de optie voor een panoramisch glazen dak. Dit is het grootste dak ooit op een Volkswagen, en kan met een druk op de knop ondoorzichtig worden gemaakt voor extra comfort tijdens zonnige dagen.

ID. Buzz GTX: de snelste en krachtigste ‘Bulli’ ooit

De ID. Buzz GTX zet nieuwe standaarden op het gebied van prestaties. Met 250 kW (340 pk), vierwielaandrijving en een indrukwekkend koppel is deze versie de krachtigste ooit. Het 86 kWh accupakket en de unieke styling maken deze auto niet alleen krachtig, maar ook een lust voor het oog.

Uniek design

De ID. Buzz GTX valt op met zijn sportieve styling, waaronder hoogglans zwarte accenten en exclusieve 20 inch lichtmetalen velgen. Vanbinnen biedt hij ook luxueuze details zoals rode stiksels en zwarte hemelbekleding, wat de premium uitstraling verder versterkt.

Conclusie

De vernieuwde Volkswagen ID. Buzz biedt een perfecte combinatie van ruimte, prestaties en modern comfort. Met meerdere uitvoeringen, waaronder de veelzijdige ID. Buzz Pro en de krachtige GTX, biedt deze elektrische auto voor elke bestuurder een geschikte optie. Dankzij innovatieve technologieën en een scherpere prijsstelling is de ID. Buzz nu aantrekkelijker dan ooit.

Klaar om de Volkswagen ID. Buzz te ontdekken?

Ontdek alle voordelen van de vernieuwde Volkswagen ID. Buzz en stel jouw ideale model samen. Van meer ruimte tot krachtige prestaties en innovatieve technologieën, de ID. Buzz biedt alles wat je zoekt in een moderne elektrische auto. Klik op de onderstaande knop voor meer informatie en om jouw perfecte uitvoering te vinden.

Veelgestelde vragen over de Volkswagen ID.Buzz

Wat is de maximale actieradius van de Volkswagen ID. Buzz?

De ID. Buzz biedt een maximale actieradius tot 487 km (WLTP) afhankelijk van de uitvoering.

Hoeveel personen passen er in de ID. Buzz met lange wielbasis?

De lange wielbasisversie biedt ruimte aan zeven personen.

Wat kost de ID. Buzz GTX?

De ID. Buzz GTX begint bij € 69.990 met een 79 kWh accupakket. De versie met lange wielbasis en 86 kWh accupakket is verkrijgbaar vanaf € 71.990.

Hoe snel kan de ID. Buzz opladen?

Bij een snellaadstation kunnen alle uitvoeringen in minder dan 30 minuten opladen van 10 naar 80 procent.

Welke nieuwe functies heeft het infotainmentsysteem van de ID. Buzz?

Het nieuwe infotainmentsysteem is sneller en biedt integratie met ChatGPT, snellere software, en de mogelijkheid om snelkoppelingen te maken.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheerbijdrage.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.