Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
Volkswagen Golf hero mobiel

Ontdek de nieuwe Volkswagen Golf: innovatie en luxe op vier wielen

Maak kennis met de nieuwe Golf (Variant) R-Line Edition

Ben jij klaar om de weg te veroveren met de ultieme rijervaring? De vernieuwde Volkswagen Golf staat nu klaar om jouw verwachtingen te overtreffen. Kom langs bij jouw dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer en beleef de Golf zoals nooit tevoren. De gloednieuwe Golf R-Line Edition is sportiever en completer dan ooit. Deze editie, boordevol populaire opties, biedt je luxe en prestaties vanaf € 34.990*. Voor een beperkte tijd is de Golf hatchback ook beschikbaar als de exclusieve Oranje Edition.

50 Jaar Golf: een iconisch model vier de mijlpaal

De Volkswagen Golf viert zijn 50ste verjaardag, en de nieuwste versie is vanaf nu te bewonderen en te testen bij Pon Center. Met opties als de TSI turbo-benzinemotor, eTSI mild-hybride, en de geavanceerde plug-in hybrideversies, is er voor elke rijder wat wils. Of je nu kiest voor de compacte hatchback of de ruime Variant, beide zijn verkrijgbaar in de sportieve en rijk uitgeruste R-Line Edition.

Innovatie en comfort in elke rit

De vernieuwde Volkswagen Golf combineert een strak design met geavanceerde technologie. Alle modellen zijn uitgerust met LED-verlichting en een gebruiksvriendelijk multimediasysteem van de nieuwste generatie, inclusief een groot 32,8 cm touchdisplay en ChatGPT-integratie. De Golf Variant biedt daarnaast royale ruimte met een bagageruimte van 611 liter, uit te breiden tot maar liefst 1.642 liter met de achterbank volledig neergeklapt.

Krachtige en efficiënte motoren

Start je reis met de betrouwbare 1.5 TSI turbo-benzinemotor, die met 85 kW/116 pk zorgt voor een soepele rijervaring. Voor extra efficiëntie biedt de 1.5 eTSI mild-hybride de mogelijkheid om energie terug te winnen tijdens het remmen, met opties voor 85 kW/116 pk of 110 kW/150 pk. Beide varianten zijn standaard voorzien van een comfortabele automatische DSG-transmissie. Voor wie nog verder wil gaan, is er de eHybrid 50 Edition met een elektrische actieradius tot 143 km en snellaadmogelijkheden.

Luxe en veiligheid in één compleet pakket

Zelfs het basismodel van de vernieuwde Golf biedt uitzonderlijke luxe: LED-verlichting, elektrisch verstelbare spiegels, de Digital Cockpit Pro, en het Ready to Discover multimediasysteem met 32,8 cm touchdisplay. Geniet van Climatronic automatische airconditioning, draadloze smartphone-integratie, parkeersensoren voor en achter, Adaptive Cruise Control, en Lane Assist voor extra veiligheid en comfort.

De sportieve R-Line Edition: voor de echte rijliefhebbers

De R-Line Edition van de Golf en Golf Variant combineert luxe met sportieve details. Denk aan donker getinte ramen, Keyless Access, metallic lak, draadloze oplaadmogelijkheden voor je telefoon, en een alarmsysteem. Voeg daar de sportieve R-Line accenten aan toe zoals 18-inch lichtmetalen velgen, LED Plus-verlichting, verwarmde Top-sport voorstoelen, R-Line bekleding, en een multifunctioneel lederen stuur aan toe, en je hebt de ultieme rijervaring. De R-Line Edition is verkrijgbaar vanaf € 43.990* voor de 1.5 TSI (110 kW/150 pk) en vanaf € 44.490* voor de 85 kW/115 pk eTSI mild-hybride. De krachtige 110 kW/150 pk eTSI versie is er vanaf € 46.490*, met een meerprijs van € 1.000 voor de Variant.

Boek jouw proefrit vandaag nog

Mis deze kans niet om de nieuwe Volkswagen Golf te ervaren. Boek een proefrit, en ontdek zelf waarom de Golf al 50 jaar lang een icoon is. Voor meer informatie of om een offerte aan te vragen, neem vandaag nog contact met ons op.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage, legeskosten en eventuele beheersbijdrage.