Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder

Meer info
volkswagen-id3-gtx-performance-hero-mobiel

Volkswagen ID.3 GTX Performance

De ultieme elektrische hot hatch

Ontdek de ID.3 GTX Performance

De Volkswagen ID.3 GTX Performance is nu beschikbaar voor bestelling. Deze nieuwste toevoeging aan de ID.3-reeks biedt een ongeëvenaarde combinatie van vermogen, snelheid en efficiëntie. Met een indrukwekkende 240 kW (326 pk) op de achterwielen levert de ID.3 GTX Performance adembenemend rijplezier.

Krachtige prestaties en lange actieradius

Met een acceleratie van 0 naar 100 km/u in slechts 5,7 seconden en een topsnelheid van 200 km/u, stelt de ID.3 GTX Performance nieuwe normen in de wereld van elektrische voertuigen. Het voertuig is uitgerust met een 79 kWh lithium-ion accupakket, dat een maximale actieradius van 595 km biedt volgens WLTP-normen. Snelladen gebeurt met 185 kW gelijkstroom, waarmee je de accu in ongeveer 26 minuten van 10% naar 80% kunt opladen.

Sportieve rijervaring

De ID.3 GTX Performance is ontworpen voor optimale rijplezier. Dankzij het slimme ontwerp van het accupakket ligt het zwaartepunt laag, wat zorgt voor een ideale gewichtsverdeling. De auto is uitgerust met een sportief onderstel, bestaande uit een multilink achteras en progressive steering, die bijdragen aan een directe en dynamische handling. Het Dynamic Chassis Control (DCC) systeem biedt 15 instelbare standen, van uiterst sportief tot uiterst comfortabel, waardoor je de rijervaring volledig kunt afstemmen op jouw voorkeuren.

Standaarduitrusting en premium interieur

De ID.3 GTX Performance biedt een zeer complete standaarduitrusting. Het exterieur valt op door zwarte 20 inch lichtmetalen Skagen-velgen, een speciale voorbumper en zwarte luchtinlaten met diamantpatroon. De IQ.Light LED matrixverlichting en dagrijverlichting in pijlpuntvorm versterken de sportieve uitstraling.

Binnenin vind je premium sportstoelen met geperforeerd GTX-logo en een sportief multifunctioneel stuur met rode stiksels. Het interieur wordt verder verfraaid met rode en zilveren accenten en een geavanceerd Comfort Pakket, Interieur Style Pakket Plus, en Assistance Pakket. Tot de standaarduitrusting behoren ook elektrisch verstelbare stoelen, het uitgebreide navigatiesysteem ‘Discover Pro’, LED Matrix-verlichting en een Harman Kardon audiosysteem.

Innovatief cockpitdesign

De ID.3 GTX Performance beschikt over het nieuwste ID.3 cockpitdesign, met een groot centraal geplaatst touchdisplay van 32,8 cm voor het infotainmentsysteem. De IDA stemassistent is geïntegreerd met ChatGPT, waardoor je een slimme en gebruiksvriendelijke interactie hebt met je voertuig.

Ervaar de nieuwe Volkswagen ID.3 GTX Performance 

Wil je meer weten over de Volkswagen ID.3 en al zijn indrukwekkende kenmerken? Ontdek alle details en mogelijkheden op de modelpagina. Klik op de knop hieronder om verder te lezen en jouw ideale ID.3 samen te stellen.

Disclaimer

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. 

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.