Pon Dealer & Muntstad
gaan samen verder
Schade of pech aan je leaseauto
Het is erg vervelend als je te maken krijgt met schade of pech. Op deze pagina vind je alle informatie over schade en pech. Als het een noodgeval betreft, kan je direct contact opnemen met (0)33 454 95 55. Dit nummer is 24/7 bereikbaar en hiermee kom je in contact met onze hulpdienst.
Schade
Schade is onder te verdelen in twee categorieën: blikschade (de auto kan nog veilig rijden) of schade waarbij de auto niet meer kan rijden of het onveilig is om te rijden.
Blikschade
Bij blikschade is de keus aan jou of je dit laat maken of niet. Wanneer je zeker wilt zijn of het veilig is om verder te rijden met de bestaande schade, adviseren wij langs te gaan bij ons schadeherstel bedrijf. Je kunt de schade ook laten zitten en de auto aan het einde van het leasecontract met schade inleveren. Echter, zul je hier wel mogelijk voor moeten betalen aangezien het de waarde van de auto verminderd.
Meld elke schade in ieder geval via de online tool van VWPFS. Mocht de schade zijn veroorzaakt door een botsing met een tweede partij, zorg er dan voor dat er een schadeformulier is ingevuld. Deze dient geüpload te worden bij het online schademelden. Voor het beheren van onze schademeldingen maken wij gebruik van het UBclaims platform van Ubench. Alle e-mails die je ontvangt met betrekking tot de schade die je hebt gemeld, ontvangt je van vwpfs_co@ubench.com.
Schade waarbij de auto niet meer kan rijden
Heb je schade gereden waarbij de auto niet meer (veilig) kan rijden? Bel dan onze hulpdienst via (0)33 454 95 55. Deze hulpdienst staat 24/7 voor je klaar om je weer snel op weg te helpen. Zij regelen dat er een berger komt om jouw auto weg te slepen en zij kunnen ook voor vervangend vervoer zorgen. Ook al is dit niet in het leasecontract opgenomen.
Schadeformulier nodig? Download hem hier.
Pech of een lekke band?
Heb je pech of een lekke band gereden? Bel dan onze berijdersdesk op via (0)33 454 95 55. Zij zullen je verder op weg helpen. Afhankelijk van het probleem wordt de ANWB of de mobiliteitsdienst van het merk waarin je rijdt ingeschakeld. Zo ben je snel weer op weg.